Hier bent u:

Enschede – Vaarwerkhorst 47

 
 
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Bouwjaar
1972
Soorten
inpandig
Perceel oppervlakte
952 m2
Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
7
 

Aan de rand van het buitengebied, bosrijk, zeer fraai in split-level gebouwde Villa, rustig gelegen in Villapark ‘t Stokhorst. Aan een besloten pleintje in een hoek met veel privacy op vijf minuten van het centrum en op loopafstand van het Landgoed ‘het Hooge Boekel’, op een kavel van 952 m2 met een woonoppervlakte van 206 m2, bouwjaar 1972.

Indeling:
entree, hal, toiletruimte, ruime woonkamer met veel speelse hoogte en open ruimte, woonkeuken met aansluitend de was- en bergruimte, drie slaapkamers, waarvan twee kleine eenvoudig tot een grote is te vermaken,

korte trapopgang:
vide met open, nader in te delen ruimte, aansluitend op de beneden gesitueerde woonkamer, grote slaapkamer met doorgang naar badkamer, tweede badkamer v.v. doucheruimte en wastafel. Vanuit vide tevens toegang tot grote bergruimtes met eventueel mogelijkheden voor extra kamer(s) door middel van enkele aanpassingen.

korte trapneergang:
provisie-, bergruimte, grote ruime garage, omstreeks 60m2, beneden peil gelegen, met aansluitend een carport, omstreeks 5 x 15 mtr.

korte trapopgang:
overloop, drie slaapkamers, waarvan ook hier twee kleine kamers eenvoudig tot een grote te vermaken valt.

De speelse woning heeft enkele gedateerde elementen, maar biedt veel mogelijkheden voor modernisering, zoals de artist impressions weergeven. De leefruimtes zijn verrassend en de woning is praktisch ingedeeld.

Aanvaarding: in overleg/ op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorg. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.nl.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
Let op schriftelijkheidsbeginsel. Dit betekent dat er pas een overeenkomst is, wanneer de schriftelijke koopovereenkomst door zowel de verkoper als de consument-koper is ondertekend.

 
 

Street view

 

Plattegronden

 

Interesse?

 

Verificatie

 

 
 

Toestemming voor cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren
 
zwolle webdesigner