Hier bent u:

Enschede – Oosterstraat 27

 
 
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 500.000,- k.k.
Bouwjaar
2006
Soorten
aangebouwd steen, carport, parkeerplaats
Perceel oppervlakte
356 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
 

Op de hoek aan de toekomstig verkeersluwe fietsstraat, in de wijk De Laares, op loopafstand van het centrum gelegen, ruime vrijstaande woning met eigen oprit (2 parkeerplaatsen), aangebouwde garage met carport. Een erker en een groot deel van de tuin zijn beschut gelegen en aan de zijkant gesitueerd. Bouwjaar 2006, woonoppervlakte 171m2, inhoud 723m2.

Indeling
Overdekte zij-entree, hal met trapopgang en binnen doorgang naar de garage, straatgerichte half-open woonkeuken, L-vormige, verlengde tuingerichte woonkamer.

1e verdieping
Overloop, drie slaapkamers, badkamer v.v. ligbad, aparte douche, tweede toilet en twee wastafels.

2e verdieping
Met behulp van vaste trap te bereiken, overloop, berg-, stook- en wasruimte en vierde kamer, met mogelijkheid om éénvoudig een vijfde kamer te realiseren.

De woning is volledig geïsoleerd en recentelijk geschilderd. Verwarming d.m.v. een eigen Cv combiketel (2006). De huidige Oosterstraat zal in de nabije toekomst worden omgezet naar een zgn. fietsstraat, dat houdt in dat er wel verkeer langskomt, maar dit ontmoedigt wordt en de fietser de meeste ruimte en voorrang krijgt.

Aanvaarding: in overleg
Vraagprijs: € 500.000,- k.k.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorg. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.nl.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
Let op schriftelijkheidsbeginsel. Dit betekent dat er pas een overeenkomst is, wanneer de schriftelijke koopovereenkomst door zowel de verkoper als de consument-koper is ondertekend.

 
 
 

Plattegronden

 

Interesse?

 

Verificatie

 

 
 

Toestemming voor cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren
 
zwolle webdesigner