Hier bent u:

Enschede – Oldenzaalsestraat 683

 
 
Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 349.000,- v.o.n.
Bouwjaar
2018
Soorten
geen garage
Perceel oppervlakte
303 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
 

Met een inhoud van 500 m3, een kavel van 300 m2 en een tuin van 20 meter diep is dit misschien wel jouw beste kans op de droomplek van je leven! En weet je wat zo uniek is aan deze tweeonder-één-kapwoning? Je bent helemaal vrij om hem naar eigen wens in te delen! Wil je de leefkeuken bijvoorbeeld aan de voorzijde en extra ruimte met een luxe uitbouw? Of zie je het ook helemaal voor je om op zolder lekker te baden met een prachtig uitzicht vanaf de dakkapel? Maak je wensen gerust eens bespreekbaar.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime tweepersoonsslaapkamers en een minder grote slaapkamer die ideaal is als logeerkamer of kantoor. De zolder biedt met zijn 37 m2 genoeg mogelijkheden om helemaal naar eigen wens in te richten.

Beide woningen worden ook voorzien van een garage aan de achterkant. Handig én veilig! Dichtbij de stad!
In nog geen kwartier fiets je van Lonneker naar het centrum van Enschede. Je doet er ongeveer zes minuten over om naar Steakhouse Lutscher Alm te fietsen, een van de bekendere restaurants uit de regio. Wil je even lekker een frisse neus ophalen? De natuur ligt bij jou straks om de hoek!

Geïnteresseerd?
We zijn benieuwd naar jouw wensen! Neem je even contact met ons op?

 
 

 

Interesse?

 

Verificatie

 

 
 

Toestemming voor cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren
 
zwolle webdesigner