Hier bent u:

Enschede – Heersenkampweg 93

 
 
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 298.000,- k.k.
Bouwjaar
2001
Soorten
garage mogelijk, parkeerplaats
Perceel oppervlakte
1.337 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
1
 

Fraai in het buitengebied, op tien minuten van centrale voorzieningen gelegen, vrijstaande met veel privacy in 2001 totaal vernieuwde semibungalow. Perceelgrootte 1337 m². Het vernieuwde erfpachtcontract voldoet volledig aan de bancaire richtlijnen, hetgeen belangrijk is voor eventuele financiering.

Indeling: Entree/hal, toilet, was- en stookruimte, meterkast, keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, badkamer uitgevoerd met dubbele wastafel en douche, slaapkamer, vanuit de keuken is de royale woonkamer (± 35 m² met veel daglichttoetreding) te bereiken.

1e verdieping: Middels vaste trap te bereiken ruimte en nog in te delen naar eigen wens, met mogelijkheid voor extra kamer.

De canon, welke aftrekbaar is van de belasting en niet gebonden aan een maximumtijd, bedraagt € 5.428,28 per jaar. Dit vernieuwde erfpachtcontract biedt dezelfde zekerheden als eigen grond aangezien deze pachttermijn voor 30 jaren is, zodat u op deze unieke locatie kunt wonen.
Verwarming en warm water met behulp van CV-Combiketel (bouwjaar 2016 Intergas KK HRE).

Deze vrijstaande semibungalow heeft een unieke ligging in een bosrijke omgeving, ideaal voor liefhebbers van rust en natuur en op slechts 10 fietsminuten van winkelvoorzieningen en 5 fietsminuten van het Rutbeek.
Een prachtig aangelegde tuin met meerdere volwassen fruitbomen en volledige privacy.
Hoogwaardige afgewerkte vloeren op de begane grond (natuursteen en hardgebakken plavuizen).
De woning mag uitgebreid worden naar 750 kubikumeter.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.  

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op www.funda.nl.

 
 

Street view

 

Interesse?

 

Verificatie

 

 

Deel met anderen

 
 

Deel met anderen