Hier bent u:

Enschede – Deurningerstraat 332

 
 
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 469.000,- k.k.
Bouwjaar
1922
Soorten
geen garage
Perceel oppervlakte
1.163 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
 

Een zeer fraai karakteristieke vrijstaande woning met veel ruimte en een grote tuin aan doorgaande weg nabij het centrum en de wijk ‘t Roombeek gelegen. Op de begane grond slapen en baden, met eventueel de mogelijkheid voor een praktijk of kantoor aan huis met een viertal parkeerplaatsen, waarbij tevens nog een eigen ingang te creëren valt. bouwjaar 1922, perceeloppervlakte 1163 m2.

Indeling:
overdekte entree, hal met trapopgang, keuken, kamer-en-suite met aansluitend een tuingerichte uitbouw aan de achterzijde t.b.v. van extra woonruimte, v.v. open haard en tuindeuren, tussenhal, toilet, doucheruimte, bijkeuken en grote speelse slaap-/hobby-/ werkkamer met eveneens tuindeuren.

1e verdieping:
overloop, drie kamers, waarvan één met extra apart toegankelijke bergruimte, gedateerde, maar lichte badkamer.

zolder:
met behulp van vlizotrap te bereiken berging.

De woning licht iets verscholen vanaf de weg en heeft veel privacy. Verwarming en warm water zijn door middel van CV combiketel, Remeha 2005 eigendom. De woning is gedeeltelijk voorzien van isolatieglas en vloerverwarming.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen. De kosten van inschrijving worden door koper en verkoper betaald.

 

3D virtuele tour

 

Street view

 

Plattegronden

 

Interesse?

 

Verificatie

 

 

Deel met anderen

 
 

Deel met anderen