053-4314747 • info@klinkermakelaars.nl
 

Onze missie

Makelaardij

Gaat het om de koop of verkoop van vastgoed, dan zien we het als onze missie om geheel samen met u een plan van aanpak op te stellen. Op deze route kunt en mag u volledig op onze ondersteuning, aandacht, expertise en hulp rekenen. Zodat er uiteindelijk sprake zal zijn van een ideale koop of verkoop. Ook hier geldt: voor de particuliere én de zakelijke markt.

Assurantiën

Ten aanzien van verzekeren is het ons doel om u een persoonlijk, deskundig en op maat gesneden advies te geven. Dat zijn heldere aanbevelingen over alle vormen van verzekeringen en financiële diensten. Bij schade of andere problemen bieden we u alle benodigde hulp aan. Zowel op particulier als zakelijk gebied.

Meer weten? Kijk op Klinker Assurantiën

Dienstverlening

Wat dienstverlening betreft, onze 3e pijler, hebben we de doelstelling ‘een stap verder te gaan’. Dat wil zeggen méér doen. Iets extra’s geven. Dat kan bijvoorbeeld een boedelbak zijn die u kunt gebruiken voor uw verhuizing of het leggen van contacten met de beste verbouwingsspecialisten. Wat uw behoefte of wens ook zijn mag, Klinker helpt u enthousiast en praktisch verder. Daar kunt u op vertrouwen.

Meer weten? Ga naar Klinker Dienstverlening

Contact

 

Interesse?

 

Verificatie

 

 

Deel met anderen

 

Deel met anderen