053-4314747 • info@klinkermakelaars.nl
 

Het team dat u terzijde staat

Mogen we u de leden voorstellen die de compacte groep achter Klinker Makelaars vormen? Een geroutineerd en integer team, dat zijn klanten bewogen en bedreven bijstaat. Al meer dan 50 jaar.

Erik Klinker
Eigenaar/directeur

Heeft een groot empathisch vermogen en is oprecht geïnteresseerd in mensen. Als eigenaar, directeur en makelaar geeft hij dagelijks invulling aan een scala van zaken en staat daarom altijd stevig met beide benen op de grond.

Stuur e-mail

Ceciel Oomkes
Financial Controller/ directieondersteuner

Stelt zich bescheiden op, is rustig en integer en ondersteunt het management continu om 'in control' te zijn. Zij regisseert, adviseert en ondersteunt de directie actief ten aanzien van risico inschatting en de winstgevendheid van projecten.

Stuur e-mail

Edwin Douwma
Facilitair medewerker

Op hem kan iedereen terugvallen als er iets gebeuren moet. Hij is een duizendpoot en multi-inzetbaar binnen onze organisatie. Zijn rustige aard onderschrijft de gemoedelijkheid en
behulpzaamheid. Een verkoopbord plaatsen of verwijderen doet hij met een lach.

Stuur e-mail

Grétine Snijders
Backoffice medewerker
assurantiën

Werkt nauwkeurig en gestructureerd achter de schermen, om van daaruit alles te overzien. Als binnendienstmedewerker waakt zij continue over een correcte informatiestroom en daarmee over de juiste verzekering voor iedere persoon.

Stuur e-mail

Pascalle Jannink
Frontoffice medewerker assistent makelaar i.o.

Pascalle is uw spontane eerste aanspreekpunt op ons kantoor. Zij is
makkelijk in de omgang en staat u graag te woord, weet waar ze het over heeft en kan prima adviseren vanwege haar jarenlange ervaring.

Stuur e-mail

 

Toestemming voor cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren