053-4314747 • info@klinkermakelaars.nl
 

Over ons

Een begrip in Enschede, al 50 jaar

Klinker valt in Enschede op door een integere, unieke, actieve en persoonlijke aanpak. Dat er goed naar u geluisterd wordt, vinden we niet meer dan vanzelfsprekend en normaal. Om u op een vakkundige en open manier te kunnen helpen, worden ervaring en jong enthousiasme in ons compacte team met elkaar gecombineerd. Die benadering is over de afgelopen 50 jaar een succesformule gebleken.

Gaat het om verzekeren en vastgoed, dan is Klinker een begrip in Twente. Dat heeft te maken met het feit dat we onze klanten onafgebroken op de eerste plaats hebben gezet. We houden van gedegen, betrouwbaar en lange termijn. Van integriteit, vertrouwen en degelijkheid. Niet van kort, vlug en de goedkoopste. Dat we niet zomaar iets in het wilde weg roepen, maar dat onze klanten echt op ons vertrouwen, blijkt uit het feit dat al generaties lang, bijzonder veel mensen bij ons verzekerd zijn.

Samen met u overleggen we nauwkeurig en helder wat uw verlangens en eisen zijn. Vooral in tijden van een steeds veranderende huizenmarkt en een enorm uitgebreid scala verzekeringspakketten, geeft Klinker rust en zekerheid. Binnenkort óók op het gebied van huurwoningen.

NVM Makelaars

Klinker ondersteunt en begeleidt klanten bij de koop of verkoop van woningen. Elke dag opnieuw. Uiteraard zijn we aangesloten bij de gerenommeerde brancheorganisatie Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zo bent u zeker van professionele begeleiding en beschermen wij onze expertise en actuele know-how. Om u zo deskundig mogelijk te kunnen assisteren en helpen, hebben onze specialisten stuk voor stuk de juiste diploma’s en papieren.

Onze kernwaarden:

  • klantgericht
  • eerlijk & oprecht
  • transparant
  • vakbekwaam
  • vertrouwen

U mag rustig bij ons binnenwandelen voor advies of om vrijblijvend de mogelijkheden voor en aspecten van de verkoop van uw woning te bepraten. Met een kopje koffie of thee natuurlijk. En of u onze hulp nu kort of lang nodig hebt, de makelaars en verzekeringsadviseurs van Klinker Makelaars houden warm contact met u.

Zien we u snel? Wij kijken er in elk geval naar uit!

 

Toestemming voor cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren
 
zwolle webdesigner