053-4314747 • info@klinkermakelaars.nl
 

Waardebepaling en taxatie

Waardebepaling

De waarde van uw huis? U heeft er vast een mening over, maar van ons mag u een gefundeerde mening verwachten. Door onze ervaringen en kennis kunnen wij de juiste inschatting maken. Overweegt u te verkopen, dan gaan wij graag hierover vrijblijvend met u in gesprek.

Wordt de waarde gevraagd door een bank of andere financiële instelling, in verband met een financiering, dan moet er een rapport worden opgesteld. Meestal een gevalideerd rapport. Dan kijkt een onafhankelijke instantie nog eens over onze schouder mee of de waarde ook in háár ogen de juiste is. Is dat het geval, dan komen er extra kosten bij en moet er van elke ruimte en installatie een foto worden gemaakt. Deze foto’s worden uiteraard niet gepubliceerd, maar onderschrijven wel de onderbouwing van de waarde.

Taxatie

Onze RMT makelaars zijn beëdigd, deskundig en houden zich aan de regels van ethiek. De juiste waarde is belangrijk voor uw financiering of mogelijk andere zaken. Het rapport kan gevalideerd worden, zodat elke geldverstrekker hiermee akkoord gaat.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contact

 

Interesse?

 

Verificatie

 

 

Toestemming voor cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren
 
zwolle webdesigner