053-4314747 • info@klinkermakelaars.nl
 

Aan- en verkoopproces

Voor een goede eerste indruk krijg je geen herkansing

Woningen worden om uiteenlopende redenen gekocht en verkocht. Soms hoor je: “Als ik het huis mee kon nemen, dan deed ik dat!” Het betreft natuurlijk een onroerende zaak, die op een bepaalde plaats staat. Bij een taxatie draait het veelal ook om de locatie. De andere factoren die een rol spelen, zijn de presentatie, de promotie, het huis zelf en niet onbelangrijk, de prijs! Deze zijn allemaal variabel en moeten op de juiste manier worden ingevuld. Wij helpen u daar graag bij, vooral aan het begin, want de eerste indruk moet goed zijn en aansluiten bij wat de potentiële koper kan verwachten. De locatie kan worden benadrukt met omliggende factoren die een koper interessant zou kunnen vinden. De verkoop doen we samen en u bepaalt hoe fris en opgeruimd uw huis eruit ziet tijdens een bezichtiging. Vanaf het begin staan wij u met veel plezier en enthousiasme terzijde als het gaat om (re)styling, afwerking en presentatie, zodat het huis netjes en op adequate wijze op de foto gepresenteerd wordt. Voor wat betreft de promotie maken wij gebruik van de nieuwste technieken en middelen. Uw en onze ‘social media’ worden ingezet om een zo groot mogelijk potentieel aan kijkers te realiseren, om vervolgens daarmee weer een hogere opbrengst te verkrijgen.

Communicatie en betrokkenheid

Communicatie is een belangrijk onderwerp. Wij trachten u zoveel mogelijk te betrekken bij/tijdens het gehele proces en houden u constant op de hoogte. Vanaf het adviestraject tot na het bezoek bij de notaris. We evalueren elke bezichtiging met u, het liefst direct daarna, maar in ieder geval binnen een werkdag. We hebben vaste evaluatiemomenten en intern zorgen we voor korte lijntjes, zodat u voortdurend weet waar u aan toe bent en hoe de zaken ervoor staan.

Aankoopproces

Het kopen van een huis is niet niets, zo weten wij allemaal en het kopen van een appartement zo niet nog moeilijker! Er moeten in korte tijd veel beslissingen worden genomen en de juiste antwoorden worden gevonden op talloze vragen. Is de vraagprijs bijvoorbeeld reëel? Wat zou ik moeten bieden? Hoever kan ik gaan in de onderhandelingen? Welke kosten zijn er nog te verwachten? Wat als er verborgen gebreken zijn? Bij een appartement komen diverse perikelen van een Vereniging van Eigenaren (VvE) er nog eens bij. Wie beheert de VvE, welke voorzieningen zijn er getroffen, hoe staat de balans erbij?

De rationele factor die verder kijkt

Bij het vaststellen van de werkelijke waarde is het van belang om zoveel mogelijk factoren te hebben behandeld en beantwoord. Hiermee creëer je de handvatten voor de beste onderhandeling. Het grote verschil met het verkoopproces is dat hierbij de mens centraal staat. Klinker kijkt hierbij verder. De prijs is correct, de ligging is goed, bouwtechnisch geen probleem, maar het voldoet niet aan uw woonwensen. Is het dan het juiste huis voor u? Wij zijn die rationele factor die u adviseert zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

 

Toestemming voor cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren
 
zwolle webdesigner