053-4314747 • info@klinkermakelaars.nl

 

Dienstverlening

Gewoon met plezier iets extra’s geven

Dienstverlening is iets wat we nauw nemen, maar heel breed en ruim interpreteren. Waar het kan doen we er alles aan om onze relaties vrij te zetten van beslommeringen en moeite en hen het meest geschikte product of stukje dienstverlening aan te bieden.

Al onze relaties kunnen gebruik maken van uiteenlopende, praktische, handige en prettige diensten. We hebben daarvoor o.a. gezocht naar diverse partners, experts en deskundigen die dezelfde prijs/ kwaliteit voor ogen hebben als wij. Te denken valt aan, woninginrichting, in de breedste zin van het woord, schilderonderhoud, allerhande klussen van groot tot klein, financieel advies, tuin onderhoud, enz.!

Aanvullende services

Deze zijn gratis en onbeperkt. Tijdens een feestje, verjaardag of gewoon handig tijdens een verbouwing of verhuizing kunnen onze relaties beschikken over een aanhanger, partytent, heater, statafels, buffettafels en een springkussen.

Voordat u hier gebruik van zou willen maken, wijzen wij u erop dat de bijbehorende voorwaarden en gebruiksaanwijzingen (zie hieronder) wel goed moeten worden gelezen! Via de website kunt aangeven wat u wanneer zou willen reserveren, via kantoor kunt u de beschikbaarheid checken. De aanvraag via de mail bevestigd de reservering, deze dient ook volledig ingevuld te worden. Er wordt geen borg betaald, maar als blijkt dat het geleende object niet goed, nat of vuil is ingeleverd, dan wordt een bedrag voor de extra te maken kosten, geïncasseerd van de rekening van de verantwoordelijke gebruiker.

Om een PDF-bestand op uw computer (Mac en Windows) te kunnen openen en lezen hebt u Adobe Acrobat Reader nodig. Dit kan gratis gedownload worden.

pdfAlgemene voorwaarden Dienstverlening (PDF • 129 Kb)

pdfGebruikersvoorschrift Aanhanger (PDF • 113 Kb)

pdfGebruiksvoorschrift Partytent (PDF • 135 Kb)

pdfGebruiksvoorschrift Springkussen (PDF • 135 Kb)

pdfGebruiksvoorschrift Heater (PDF • 141 Kb)

pdfGebruiksvoorschrift Statafels (PDF • 104 Kb)

pdfGebruiksvoorschrift Buffettafels (PDF • 104 Kb)

Reserveren

Voor reserveringen dient u onderstaande volledig in te vullen en te verzenden. Vooraf via kantoor alstublieft de beschikbaarheid even controleren. Reserveringen zijn slechts mogelijk voor relaties van Klinker Makelaars!

Reserveren

 

Verificatie

 

 
 

Toestemming voor cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.

Privacyverklaring | Sluiten
Voorkeuren
zwolle web designer